středa 30. ledna 2013

O mně a o blogu

Zdravím :)
Tento blog bych ráda věnovala sportu a zdravému životnímu stylu.
Nejdříve bych vám něco řekla o sobě :) Jsem osmnáctiletá studentka z Prahy, dělám balet, lakros, kickbox, ráda čtu a rekreačně plavu a běhám. Měřím 162 cm a vážím momentálně 59 kg.
Na blog budu dávat různá cvičení, své pokroky, co jím a sem tam nějaký recept (jelikož jsem veganka tak budou recepty ve veganských verzích, ale každý recept se dá předělat do "normální" verze a naopak ;))

Co se týče zdravého životního stylu ráda si od vás nechám poradit, protože mi to popravdě moc nejde. Nikdy jsem moc nejedla ani se nějak nepřejídala, ale ráno a odpoledne jsem často jídávala různé sušenky atd., takže když jsem to teď vyměnila za zdravé jídlo, tak jsem na nějakých cca 700 kcal denně což je opravdu málo a moc nevím kde a co přidat. Když už mám někdy hlad tak spíše do oběda a po obědě to jsou jen chutě, protože tělo nemá ten cukřík ze sladkého :D
Hlavně se bojím, že kdybych někde přidala , tak se budu už přejídat a to bych nechtěla :/

Aby jste měli zatím nějakou představu:
snídaně: musli s půlkou jogurtu nebo ovesná kaše s 2 kostičky čokolády
svačina: 1-2 ovoce a půlka celozrnného pečiva
oběd: kuskus se zeleninou/ sojové maso s těstoviny
svačina: 2 kukuřičné plátky
večeře: zeleninový salát

Vím že je to málo, proto se nebráním radám.
A jako poslední dodatek, kdyby jste si všimli, že i když dobře jím a cvičím tak přibírám, tak je to kvůli lékům. Doktoři zjistili, že jsem nemocná a nasadili mi léky, po kterých můžu a nemusím hoodně přibrat.

1 komentář:

  1. Jsem ráda, že jsem narazila na další slečnu, která se zabývá zdravým životním stylem. Už se těším na tvé články. :))

    OdpovědětVymazat